Jessica Simpson in verwachting van een zoontje

By on April 18, 2013

Na vorig jaar al haar eerste dochter te hebben gekregen, verheugd zangeres Jessica Simpson zich nu op de komst van haar eerste zoon. ‘Ik vind het heel spannend’ zegt ze deze week in People Magazine. ‘Ik heb zelf geen broers, dus weet niet wat ik er van moet verwachten’.

Tijdens haar vorige zwangerschap kreeg de blondine een hoop kritiek op het feit dat ze tijdens haar zwangerschap behoorlijk aankwam. Daarom probeert ze deze keer beter op haar eetgedrag te letten en sport ze meer. ‘Ik ben deze keer nog maar de helft van alle kilo’s aangekomen in vergelijking met de vorige!’.

In het interview laat Jessica ook weten dat baby nummer 2 wat haar betreft wel de laatste is. ‘Ik wilde altijd 3 kinderen maar vind het na deze toch wel mooi geweest’.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama’s & papa’s. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *