De 14 beste zwangere outfits van Kim Kardashian

By on May 3, 2013

Alhoewel TV personality Kim Kardashian de laatste tijd heftig onder de vuur ligt vanwege het feit dat ze tijdens haar zwangerschap al zoveel is aangekomen, zijn wij van mening dat de reality ster er nog steeds heerlijk over de top uit kan zien. Eerlijk is eerlijk, menig zwangere vrouw kan nog een voorbeeld nemen aan de hoeveelheid glamour waarmee La Kardashian elke keer weer in het nieuws weet te komen.

We zetten haar 10 mooiste zwangerschapsoutfits tot nu toe ter inspiratie daarom maar eens even op een rijtje:

xkim-kardashian-pregnant-shot-pagespeed-ic-ivwcqket_f

KimKardashian_Pregnant   Kim Kardashian Steps Out In Miami kim-kardashian-pregnant-divorce-kris-humphries kim-kardashian-orange-dress-april-28-ftr kim-kardashian-new-outfit-april-9-gallery Kim-Kardashian-maternity-dress5 kim-kardashian-leaving-kanyes-april-24-ftr kim-kardashian-house-hunt-april-20-splash-ftr kim-kardashian-heavily-pregnant Pregnant Kim Kardashian Stops By Fred Segal kim-kardashian-april-19-black-dress-ftr kim-kardashian-am-pic-may-2-gallery kim-kardashian-all-black-dress-april-22-gallery

 

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama’s & papa’s. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *