Beyoncé zwanger van Baby nr. 2!

By on May 17, 2013

Leuk nieuws voor Blue Ivy, de kleine meid van Beyoncé en Jay-Z wordt namelijk binnenkort grote zus! E Entertainment brengt zojuist het nieuws naar buiten dat de tweede zwangerschap van Beyoncé een feit is. Het zou ook de reden zijn dat ze dinsdag haar optreden in Antwerpen moest afzeggen.

In een persoonlijk briefje op Instagram liet Beyoncé haar fans gisteren al weten dat zij haar concert op 31 mei a.s. zal inhalen. De eerste geruchten dat de zangeres opnieuw zwanger zou zijn doken op tijdens de Grammy awards eerder deze maand, toen ze een custom made Givenchy jurk droeg die nogal wijd rond de taille viel.

Toen ze afgelopen dinsdag haar concert moest cancellen, zwelden de geruchten verder aan. Volgens bronnen van E Entertainment is het nu dus officieel. Felicitaties aan de familie Carter!

media_xll_1653390

Bron: Beyonce.com

 

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama’s & papa’s. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *