Kim en Kanye krijgen een dochter, rapper ontbreekt tijdens Babyshower afgelopen weekend

By on June 3, 2013

De geruchten dat Kim Kardashian en Kanye West een meisje verwachten werden gisteren eindelijk bevestigd. Het paar deed dat tijdens de Babyshower voor kleine #KimYe, waarbij papa Kanye de grote afwezige was.

Dat had te maken met het feit dat er tijdens het feestje opnames werden gemaakt voor Keeping Up with the Kardashians, de reality serie rondom de familie Kardashian. Kanye West heeft al vaker aangegeven hier geen onderdeel van te willen zijn. Volgens ingewijden kwam hij na afloop van de opnames, aan het einde van het feestje, nog wel even kort langs.

Toch was de Babyshower een geslaagd feestje, als we de snapshots mogen geloven. Als thema was ‘wit’ gekozen: Alle gasten kwamen in het wit en de setting was een romantische witte loungeomgeving in de tuin. Gasten kregen witte bloemenkransen om in hun haar te dragen.

Onder de genodigden waren onder meer Kelly Osbourne, Mel B en uiteraard zusjes Khloe, Kourtney, Kylie en Kendal.

w680 (1) w680rs_634x1024-130602134636-634.kourt.cm.6213

Kelly-Osbourne-en-Mel-B BP_17825091 BP_17825145

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama’s & papa’s. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *