Naam van dochter Kim en Kanye eindelijk bekend

By on June 20, 2013

Afgelopen weekend beviel E-Entertainment ster Kim Kardashian, 5 weken te vroeg, van een dochtertje. Papa Kanye was bij de bevalling in het Cedars-Sinar Medical Center in Los Angeles aanwezig.

Volgens ingewijden maken moeder en dochter het goed, maar toch bleef het dagenlang stil rondom de naam van baby Kimye. Nu is het hoge woord er uit: De kleine meid zal North West gaan heten.

Eerder werd er nog gezegd dat de kleine Kardashian Kaidance Donda zou gaan eten. Kaidance is een verbastering van ‘Cadance’, het Engelse woord voor kadans. Net als haar moeder zou Kim volgens typische Kardashian traditie haar eigen kinderen allemaal namen met een ‘K’ willen geven. De doopnaam Donda was ook de naam van Kanye’s moeder, die enkele jaren geleden onverwachts overleed tijdens een operatie.

Diverse Amerikaanse media berichtten inmiddels dat alhoewel de kersverse mama en haar baby op dit moment nog in het ziekenhuis verblijven, zij zeer binnenkort samen naar huis mogen.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama’s & papa’s. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *