Kate Middleton en Prins William in het ziekenhuis voor bevalling

By on July 22, 2013
kate-william-zwanger-knockedup

Om iets voor 6.00 vanochtend zijn de Britse prins William en zijn vrouw Kate gearriveerd in het St. Mary’s ziekenhuis in Londen voor de bevalling van hun eerste kindje. Dat bevestigde het Britse koningshuis vanochtend aan de BBC.

Fans en media staan inmiddels al een aantal weken voor het ziekenhuis te wachten voor de royals zich meldden. Velen hadden verwacht dat Kate vorige week al moest bevallen, en er was vrijdag ochtend zelfs even een vals alarm, toen twee lookalikes zich bij het ziekenhuis meldden. Dat bleek uiteindelijk om een mediastunt te gaan van de Engelse krant The Sun.

Maar deze keer is het dus geen vals alarm. Volgens insiders zoude de prinses in een ‘vroeg stadium van bevallen’ zijn. Op dit moment bevindt ze zich in de Lindo vleugel van het ziekenhuis, een afgeschermd privégedeelte. Het is dezelfde vleugel van het ziekenhuis waar prinses Diana op 21 juni 1982 van prins William beviel.

Het kan overigens nog wel even duren voordat er een naam van de royal baby bekend wordt gemaakt. Bij prins William duurde dat een week, en bij prins Charles zelfs een maand. Bij de bookmakers zijn Alexandra voor een meisje, en George voor een jongen op dit moment favoriet.

ARP3595628

Er heerst al wekenlang een mediacircus op de stoep voor het ziekenhuis

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *