Sarah Jessica Parker kleedt haar kinderen net zo goed als zichzelf

By on September 28, 2013
Sarah Jessica Parker takes her girls and her amazing smile to school

Sex and the City ster Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick (aka Ferris Bueller) hebben samen drie kinderen: Zoon James (11) en tweeling Tabitha en Loretta (4). Deze week begonnen de scholen in New York weer en uiteraard bracht de 48-jarige mom haar jongste dochters zelf naar de kleuterklas. In stijl, want de kleine SJP’s waren uberschattig gekleed in matchende rokjes met roze stippen en fluorgele jasjes. Bekijk hieronder de hele fotoserie:

Sarah Jessica Parker takes her girls and her amazing smile to school - Part 2 Sarah Jessica Parker takes her girls and her amazing smile to school - Part 2 Sarah Jessica Parker walks hand in had with the twins **USA, Canada, Australia ONLY**

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *