Liev Schreiber heeft een bakfiets

By on October 2, 2013
Schermafbeelding 2013-09-25 om 17.16.32

Wie dacht dat hippe bakfietsen alleen voor hippe Hollandse mama’s zijn weggelegd heeft het mis, zelfs hunk Liev Schreiber fietst er tegenwoordig in rond!

Op onderstaande foto’s is te zien dat de acteur bekend uit onder meer X-Men en Wolverine zijn kinderen Sasha (6) en Kai (4) naar school brengt in New York. Schreiber, man van Naomi Watts, ziet er in zijn driedelig grijs ook uit om op te eten. Fietsten er zo ook maar een paar bij ons in de stad rond!

Liev Schreiber and his Boys go for an Afternoon Ride Liev Schreiber and his Boys go for an Afternoon Rideliev-schreiber-met-bakfiets

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *