Infographic: Wat inspireerde deze celebrities tot het kiezen van hun babynaam?

By on May 10, 2013
gwyneth-paltrow-met-dochter-apple

Celebrities kiezen vaak de meest bizarre namen voor hun kroost, soms vraag je je af waar ze in vredesnaam de inspiratie vandaag haalden! In onderstaande inforgraphic wordt dat laatste heel aardig op een rijtje gezet. Zo valt te zien dat Sylvester Stalone & Sasha Czack zich lieten inspireren door het heelal (Sage Moonblood), Michelle Williams & Heath Ledger door oude dametjes namen (Matilda), Alec Baldwin en Kim Basinger door een land (Ireland) en Gwyneth Paltrow en Chris Martin (en talloze andere celebs) door een stukje fruit (Apple).

Leuke lijst om te lachen, of zitten er serieus namen bij die jij ook mooi vindt?

celebrity-baby-names_50290aad44f8e_w618

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *