Vrolijke trenchcoats in 22 kleuren: De ideale jas voor als je (net) zwanger bent!

By on June 3, 2013

Het belooft deze week gelukkig eindelijk echt lekker weer te worden, maar toch hebben we vandaag een leuke shoptip voor regenachtige dagen. De HappyRainyDays trenchcoat is namelijk de ideale regenjas voor (net) zwangere vrouwen die je ook na je zwangerschap gewoon kunt blijven dragen. Een trenchcoat jas knoop je boven je buik makkelijk dicht met het ceintuur, zo kan de jas dus lekker meegroeien met je buik!

Ook leuk: De HappyRainyDays is in 22 vrolijke kleuren te bestellen en in drie verschillende modellen: kort, lang en met of zonder capuchon.

Een korte ademende trenchcoat die altijd aan kan en geen regenjas lijkt, maar wel is. Het nieuwe model is afgeleid van de klassieke trenchcoat, maar is korter en heeft daarom een sportiever uiterlijk. De jas is gevoerd met 100% katoen voor extra draagcomfort. Verkrijgbaar in 13 dessins en effen kleuren. De jassen zijn online verkrijgbaar vanaf €99.

Screen Shot 2013-06-03 at 12.31.29 PM

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *