Doe een online zwangerschapstest om er achter te komen of je zwanger bent

By on May 14, 2014

Voor vrouwen die zwanger willen worden, duurt de periode tussen de eisprong en de menstruatie veel te lang. Gespannen borsten, rommelende darmen en een opgezette buik: voortekenen van ongesteldheid of zal het deze ronde raak zijn? De gratis online zwangerschapstest van ikbenZwanger.com geeft inzicht in zwangerschapssymptomen en berekent de kans op een zwangerschap. Een leuke en laagdrempelige test tijdens de spannende wachtweken!

Over zwangerschapssymptomen is veel informatie te vinden op internet, maar wat merk je precies in de periode tussen de bevruchting en het niet ongesteld worden? De website ikbenZwanger.com vroeg zwangere vrouwen in een jaarlijkse enquête naar hun vroege zwangerschapssymptomen en deed onderzoek bij artsen.

Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 80% van de zwangere vrouwen last heeft van vermoeidheid? De resultaten vormden de basis voor de online zwangerschapstest: een simpele test die vrouwen thuis kunnen doen in de spannende tijd vanaf de eventuele bevruchting. De test legt vrouwen uit wat hun symptomen kunnen betekenen en geeft een indicatie van de kans op een zwangerschap. Inmiddels hebben meer dan 2.545.966 nieuwsgierige vrouwen inzicht gekregen in hun symptomen aan de hand van de online zwangerschapstest van ikbenZwanger.com.

Vrouwen die vermoeden dat ze misschien zwanger zijn, kunnen zo vaak als ze willen de online zwangerschapstest doen. Door in te loggen of jezelf te registeren, kun je de uitslag bewaren. Zo kunnen vrouwen hun symptomen dagelijks behouden. Natuurlijk weet je pas echt zeker of je zwanger bent door een echte zwangerschapstest te doen of een bezoek te brengen aan je huisarts.

Op ikbenZwanger.com is nog veel meer handige informatie te worden over zwanger worden. Bijvoorbeeld over je vruchtbare periode, je zwangerschapssymtomen en het vergroten van je kansen.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *