Ontwerp je eigen 3D printed iPhone case

By on September 27, 2013

Printen in 3D is momenteel erg hot, niet in de laatste plaats onder designers. Door middel van deze ontwerpwedstrijd voor een phone case – vandaag de dag niet meer weg te denken als onderscheidende modeaccessoire voor vrouwen – wil tijdschrift Grazia twee vliegen in één klap slaan: een innovatie in de designwereld dichterbij brengen én onze lezers informeren over de mogelijkheden van 3D Printing.

Middels een artikel over 3D modeontwerpen in het blad komen alle facetten van deze revolutionaire techniek aan bod en geven experts uitleg over de schier onbegrensde mogelijkheden die deze innovatie met zich meebrengt. Daarnaast roepen wij onze lezers op zelf een 3D design te creëren. Ze kunnen deelnemen door een technische tekening van een mobile te downloaden via grazia.nl: hierop staan alle noodzakelijke aanwijzingen en tips alsmede een mal waarin het ontwerp moet worden gevat. In onze oproep benadrukken we dat de lezers zich vooral moesten laten inspireren door het artikel in Grazia, om vervolgens hun creativiteit de vrije loop te laten.

Uit alle inzendingen wordt een top-drie geselecteerd, die we vervolgens in 3D laten printen. De drie uitverkoren modellen presenteren we in het blad, waarna de lezers op hun favoriete ontwerp kunnen stemmen. Het winnende model wordt uiteindelijk in Grazia te koop aangeboden.

Foto: René Bosch
Design: Yvonne van Zummeren en Jonas Samson

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *