Video die je moet zien: Hoe twee mannen ‘weeën’ ervaren

By on May 17, 2013

Ok, een bevalling is geen pretje. Dat weten de meeste mannen inmiddels ook wel. Maar toch blijven ze zich altijd afvragen, is het echt zo erg als vrouwen doen voorkomen? Of zou een man het ook best kunnen?

In onderstaande extreem grappige video gaan twee mannen de uitdaging aan. Ze laten electroden op hun buik plakken die het gevoel van zware weeën simuleren, om zelf het gevoel van een bevalling te ervaren. Van start tot finish. Kijken dus, als je even goed wil lachen:

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *