Leuke zelfgemaakte afscheidscadeaus voor Groep 8-ers

By on June 18, 2013

Het schooljaar zit er weer bijna op, en dat betekent voor de kinderen uit Groep 8 dat ze volgend jaar naar een andere school toe gaan. Maar wat geef je die kinderen als aandenken mee? Ze hebben bijna 8 jaar lief en leed gedeeld met elkaar. Bandito heeft de uitkomst: Een persoonlijk fotoboekje voor de hele klas als herinnering.

Met een boekje van Bandito bundel je alle herinneringen die ertoe doen tot een tastbaar overzicht. Fris, simpel en niet duur. Daar kijken ze over 20 jaar nog in! Online een fotoboekje in elkaar zetten, kan natuurlijk overal. Maar wil je het betaalbaar houden om voor de hele groep een boek te maken, dan biedt Bandito de oplossing. Hippe boekjes van stevige kwaliteit, lekker dik papier en leuk afgewerkt met ronde hoeken. Al vanaf € 9,95 per stuk. Dat is een prikkie, voor een cadeau dat een leven lang meegaat.

Ze hebben 8 jaar lang bij elkaar in de klas gezeten. Zijn met elkaar (op)gegroeid, delen herinneringen aan talloze schoolreisjes, sinterklaasvieringen, schoolkampen en andere avonturen. Nog even en dat bijzondere laatste jaar op de basisschool is voorbij. Hoe zou je het zelf vinden om zo’n boekje van je eigen klas te hebben? Grafisch ontwerper Harry de Graaf tekende voor de ontwerpen. Geen suffe lay-outs, de basis is vrolijk, fris en super creatief. Makkelijk aan te vullen met eigen foto’s en verhalen. Ga je liever zelf aan de slag, dan kan je helemaal los met de blanco basis. De boekjes zijn makkelijk te maken en het is niet veel werk. Kies een basis, voeg foto’s en verhalen toe en … klaar!

Op www.bandito.nl vind je alvast tal van voorbeelden. Ook zijn er boekjes voor oldtimerclubs, vriendinnen, voetballertjes, oranjeverenigingen en kookclubs.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *