Diane von Furstenberg ontwerpt kinderkledinglijn voor GAP Kids

By on April 17, 2013

Het komt niet al te vaak voor dat een wereldberoemde fashiondesigner een kledinglijn voor de allerkleinsten ontwerpt, maar Diane von Furstenberg doet het dit jaar alweer voor de tweede maal. In samenwerking met GAP Kids, het kinderlabel van kledingwinkel GAP, ontwierp zij wederom nieuwe Spring/Summer kindercollectie.

De vrolijk gekleurde kleertjes zijn vanaf 25 april wereldwijd verkrijgbaar. Bij gebrek aan een GAP winkel in Nederland gelukkig ook gewoon online!

gapkids-furstenberg2 gapkids-furstenberg3 gapkids-furstenberg4 gapkids-furstenberg5gap-kids-furstenberg1

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *