Tijdschrift roept Maxima uit tot ‘Mama van het Jaar’

By on April 16, 2013

Het glossy lifestyle magazine Fabulous mama heeft gisteravond voor de vijfde keer de ‘Mama of the Year Awards’ uitgereikt. Een eerbetoon aan de vele inspirerende, succesvolle, charmante en stoere moeders in Nederland. In het teken van de troonwisseling later deze maand werd het een waar kroningsfestival, waar Máxima als ‘Mama van het Jaar’ werd gekroond.

Naast Máxima toverde Fabulous mama in totaal nog acht mama’s of the year om tot koninginnen: Angela Schijf als Screen Queen, Ymre Stiekema als Runway Queen, Eva Elias als Business Queen, Anniek Pheifer als Queen of Hearts, Mona Keijzer als Queen of Politics, Anouk Smulders als Beauty Queen, Bibi van der Velden als Fashion Queen en een bijzondere People’s Princess: Ilonka Dee.

Alle winnaressen komen uitgebreid met hun verhaal aan bod in het extra dikke jubileumnummer van fabulous mama dat vanaf 9 april in de winkel ligt.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *