CityMom.nl gelanceerd: Nieuwe website vol tips voor downtown mama’s

By on June 3, 2013

Kindvriendelijke koffietentjes en restaurants. De beste crèches en zwangerschapsadresjes. Hotspots voor kinderfeestjes, speeltuinen, zorgcentra, winkeltjes, verborgen plekken en nog veel meer. Citymom.nl kent de stad van binnen en van buiten. En zette al die handige kind- en moedervriendelijke adresjes op een rij op het nieuwe Citymom.nl.

Oprichtster is Bettina Neseker: “Toen ik eind 2011 zwanger was, kwam ik in de voor mij nieuwe wereld van moeders (to be). Ik woonde al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in mijn buurt zaten of waar ik een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange internetzoektochten verder was ik nog steeds niet veel wijzer maar wel een idee rijker. Mijn zwangerschap leverde een prachtige dochter op en was de geboorte van het idee voor Citymom.nl.”

Citymom.nl is de hotspot website voor (bijna) moeders in de stad. Op dit moment alleen nog in Amsterdam maar binnenkort landelijk. Je vindt er alle dienstverleners en kindvriendelijke plekken in de buurt, de leukste websites en het laatste nieuws. Citymom.nl biedt verschillende overzichtelijke onderdelen. Op de pagina CITY GUIDES vind je alles wat er bij je in de buurt zit. Het is de meest complete gids voor moeders. Voor Amsterdam staan er al meer dan 1500 diensten en kindvriendelijke plekken in!

De beste websites zijn voor je verzameld onder SITE MOM. Het blog NEWS MOM houdt je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, speelgoed, verzorging en reizen. Ook vind je hier interviews met Mompreneurs, worden de hotspots van bekende moeders belicht en is er ruimte voor inspiratie voor bijvoorbeeld kinderoutfits, cadeaus en kinderkamers.

Heb je een leuk adres, website of nieuwtje ontdekt? Dan kan je deze – nadat je bent ingelogd – toevoegen aan je favorieten op je persoonlijke pagina. Op deze manier creëer je je eigen lijst en zijn die fijne tips en adressen later weer makkelijk terug te vinden.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *