MINI lanceert een kekke kinderwagen voor snelle papa’s en mama’s

By on April 18, 2013

Veel jonge ouders kunnen er maar moeilijk aan wennen: In plaats van een leuk sportwagentje koop je ineens een ‘gezinsauto’ waar de kinderwagen dan ‘lekker makkelijk in past’. Om dat leed wat te verzachten is er voor stoere papa’s en mama’s goed nieuws: Automerk MINI heeft een eigen kinderwagen lijn gelanceerd!

Net als het iconische autootje van MINI kun je nu dus met een erg mooie, rood wit blauw gekleurde wagen door de stad hobbelen. De zogenaamde MINI Stroller is een product van Easywalker, de licentiepartner van MINI en werd deze week op de Negen Maandenbeurs in de RAI gelanceerd.

De MINI Stroller is een zogenaamde combi wagen, die vanaf geboorte tot aan de kleutertijd gebruikt kan worden. Zo kun je er een reiswieg op plaatsen als kinderwagen, maar ook een buggy zitje. Naar eigen zeggen past de wagen opgevouwen ‘zelfs in de kleinste auto’s’.

Net als je van de MINI auto’s gewend bent kun je de wagen bovendien aan alle kanten customizen. Zo kun je kiezen uit vijf verschillende kleuren, een zwart of zilver frame en zwarte of witte wielen. Ook zijn er talloze accessoires zoals een MINI voetenzak, deken, parasol en verzorgingstas.

De MINI stroller is in Nederland verkrijgbaar vanaf 699 euro. via Dutchcowgirls

mini-stroller-union-jack

mini-stroller-9-maanden-beurs

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *