Zwanger? Help andere vrouwen om ook zwanger te worden!

By on April 18, 2013

Ben je zelf zwanger? Gefeliciteerd! Helaas is het voor veel vrouwen ook minder makkelijk om zwanger te worden. Maar die kunnen weer geholpen worden door andere mama’s. Hoe? Door jouw dagelijkse plasjes in te leveren!

De stichting Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. In deze urine zit hCG, een hormoon dat verwerkt kan worden in geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen. Vrouwen die moeilijk zwanger worden slikken deze hormonen om de kans op een zwangerschap te verhogen.

Meedoen wordt je erg makkelijk gemaakt bij Moeders voor Moeders, ze komen je elke week een krat met flesjes leveren en halen deze ook weer bij je op. Meer informatie lees je op de website van Moeders voor Moeders.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *