Weegschaal voor zwangere vrouwen

By on May 23, 2013

Alhoewel je absoluut niet mag lijnen, let je tijdens je zwangerschap natuurlijk graag een beetje op je gewicht. Maar op het moment dat je in je laatste trimester zit is je buik vaak zo groot dat je het getal op de weegschaal niet eens meer kunt zien!

Een handige gadgetmaker bedacht daar een oplossing voor: Een weegschaal die je gewicht op de muur projecteert! Zoals je op de foto al ziet hoef je de weegschaal alleen maar recht voor een effen muur te zetten. Vervolgens is je huidige gewicht gewoon voor je neus af te lezen.

Wel jammer dat de weegschaal niet direct onderscheid maakt tussen jouw gewicht en het (waarschijnlijke) gewicht van je kindje en het vruchtwater. De Taylor 7081 Pound Projection Scale is vooralsnog alleen in Amerika te krijgen voor $58.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *