Mooi en ook nog fairtrade: Deze naamslingers van KiddyColors

By on July 4, 2013

Na de succesvolle lancering van persoonlijke naamslingers in roze en blauw, presenteert KiddyColors.com een nieuwe kleurvariant: trendy en tijdloos zwart-wit-grijs. Deze slinger voelt zich thuis in zowel de kinderkamer als de woonkamer. Leuk om cadeau te geven (of te krijgen natuurlijk).

De prachtige naamslingers van KiddyColors zijn handgemaakt en zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. De slinger is extra vrolijk door kralen, pompons, belletjes, bloemen, en sterren. Een feest voor het oog en een mooie aanvulling voor elke kamer. Op verzoek van haar klanten heeft Renske de Gee, eigenaresse van KiddyColors, nu ook een zwart-wit-grijze naamslinger ontwikkeld. De slingers hebben een vaste prijs van €3,50 + €3,00 per letter en zijn in een horizontale en verticale uitvoering te verkrijgen. Ze zijn in elke gewenste naam te bestellen via de webwinkel.

Eyecatcher in het interieur
Een naamslinger van KiddyColors doet het goed in de kinderkamer, maar ook in de woonkamer is deze slinger een echte eyecatcher. Met teksten als ‘Home’, ‘Welkom’ of ‘Love’ geef je het interieur net iets extra’s. Met de feestdagen zijn woorden als ‘Kerst’ en ‘X-mas’ een populaire en creatieve kerstversiering. KiddyColors verkoopt naast de naamslingers nog meer handgemaakte producten voor de kinderkamer. Zo zijn er diverse mooie handgemaakte cadeaus, zoals knuffels, deurhangers of vrolijke gekleurde opbergmandjes. Alle artikelen zijn te verkrijgen in kleuren voor jongens, meisjes en in neutraal zwart/wit/grijs.

Handgemaakt & eerlijk
In 2010 emigreerde eigenaresse Renske de Gee met haar gezin naar Chiang Mai in het noorden van Thailand. Zij startte in 2011 met KiddyColors, omdat ze graag de lokale bevolking wilde steunen. De producten van KiddyColors worden met de hand gemaakt door Thaise en Birmese vrouwen. Deze vrouwen hebben dankzij KiddyColors een inkomen, werken onder goede arbeidsomstandigheden en kunnen in hun eigen levensonderhoud voorzien. Daarnaast gaat 10% van de opbrengst naar goede doelen. Zo zijn er inmiddels zonnepanelen aangeschaft voor een vluchtelingenkamp, kan een meisje in Cambodja haar middelbare school afmaken en ondersteunt KiddyColors in samenwerking met Philanthropy connections een weeshuis aan de grens met Myanmar. Een webshop met een goed en eerlijk verhaal!

naamslingers_zwart_grijs

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *