Gratis verzending bij kinderkleding webshop Melk of Puur

By on November 4, 2013

Kinderkleding webshop Melkofpuur.nl is helemaal klaar voor de winter en de feestdagen. Er ligt een enorme partij nieuwe kinderkleding in de schappen voor het najaar, de voorraad balletkleding is aangevuld voor Sinterklaas en de Kerstdagen en het nieuwe kinderkledingmerk ByKyra is toegevoegd aan het assortiment. Balletpakjes, tule rokjes en petticoats: ze kunnen in het schoentje of onder de boom. En het mooiste is dat Melkofpuur.nl tot en met half november alle bestellingen gratis verstuurd!

Tweede kans voor kinderkleding

Eigenlijk zonde: kleding die kinderen niet meer passen, maar die er nog heel goed uit ziet. Bij Melkofpuur.nl kunnen ouders kinderkleding inbrengen, in ruil voor een deel van de opbrengst. Het enthousiaste team van Melkofpuur.nl gaat vervolgens aan de slag om de kleding te sorteren en klaar te maken voor de verkoop. De leukste tweedehands kleding komt terecht in de webwinkel. Door nieuwe kleding zoveel mogelijk te combineren met deze mooie tweedehands kledingstukken en zelf zo neutraal mogelijk te werken, draagt MelkofPuur.nl bij aan een beter milieu en een gezonde economie.

Naast de mooiste kinderkleding verkoopt Melkofpuur.nl ook ballet- en danskleding, bijvoorbeeld tutu’s, balletpakjes, balletschoenen, tasjes voor spitzen en de mooiste petticoats. Deze laatste zijn natuurlijk ook heel mooi voor een fotoshoot. Daarnaast heeft Melkofpuur.nl een grote hoeveelheid Spaanse jurken, waaiers en schoenen in de collectie waarmee elk meisje in een handomdraai kan worden omgetoverd in een Spaanse schone.

Gratis verzending tot half november

Sinds de opening in 2008 namen ruim een half miljoen unieke bezoekers al een kijkje bij Melkofpuur.nl. Melkofpuur.nl hoopt niet alleen via de verkoop van mooie tweedehands kleding bij te dragen aan een beter milieu. De hele bedrijfsvoering is groen. Zo is de bedrijfsruimte bewust ingericht met hergebruikte materialen, de webshop wordt groen gehost en bestellingen worden iedere dag op de bakfiets naar het postkantoor gebracht. De webshop biedt betaalgemak, een snelle levertijd én tot en met half november worden bestellingen gratis verzonden. Daarna blijven bestellingen vanaf 50 euro tot en met half januari gratis verstuurd.

Angels-Face-petticoat-hotpink-Melkofpuur.nl_ Angels-Face-petticoat-Paris-zwart-Melkofpuur.nl_ Bykyra-jurk-melkofpuur.nl_ Bykyra-sfeer-drie-Melkofpuur.nl_

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *