Gespot: Mooie herfst sierraden van Bazou

By on September 30, 2013

Nu de donkerste dagen van het jaar weer voor de deur staan krijg je als vanzelf zin om weer eens wat leuke nieuwe najaarsaccessoires voor jezelf aan te schaffen. Daar hoef je tegenwoordig de deur niet eens meer voor uit, zeker niet als je in de leuke webshop van Bazou begint rond te neuzen.

Bazou is een Nederlands sierradenmerk dat vorige week haar najaarscollectie presenteerde. Stoere volumineuze armbanden in combinatie met meerdere fijne armbandjes en rijkelijk versierde kettingen passen helemaal in deze stijl. Tegenwoordig mag je alles bij elkaar dragen, het liefst zo uitgesproken mogelijk.

“We hebben dit seizoen weer veel gebruik gemaakt van munten en verschillende soorten leer. Mooie natuurkleuren, zoals bruin en beige gecombineerd met natuurstenen in bijzondere accentkleuren zoals, koraalrood, kobaltblauw, winters-oranje, turquoise en smaragdgroen. Dit samen met kunstige bedels van zowel goud als zilver zorgt weer voor stijlvolle creaties!”, aldus Anouk Langerijs, mede-eigenaresse Bazou.

De inspiratie voor deze collectie is voortgekomen uit de mode van het aankomend seizoen. Uit catwalk shows blijkt dat volumineuze accessoires eerder regel dan uitzondering zijn. Daarnaast blijft Bazou altijd trouw aan haar bohemian stijl. De bohemian stijl is dit jaar een opvallende trend. Wie deze zomer geïnvesteerd heeft in deze trend, heeft hier van de winter ook nog plezier van want het ziet er naar uit dat deze heerlijke vrije stijl voorlopig nergens heen gaat. De mix van casual kledingstukken in de jaren 70 stijl, vintage accenten en rijkelijk versierde accessoires, lenen zich uitstekend om een persoonlijke invulling aan te geven.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *