De dromerige kinderkleding van het Italiaanse merk La Stupenderia

By on May 13, 2013

Alhoewel het weer in Nederland op dit moment anders doet vermoeden is de zomer toch echt in aantocht, hoog tijd dus om je kroost in het nieuw te steken! En voor wie van romantische en dromerige kinderkleding houdt hebben wij weer een leuk webwinkeltje gevonden. Op Eleganza for Kids kun je namelijk het Italiaanse merk La Stupenderia bestellen, een populair label uit modehoofdstad Milaan.

Wereldsterren zoals Angelina Jolie zijn al eens in kindermodewinkels van La Stupenderia gespot. De kleding is traditioneel, innovatief en teder tegelijk. Alle gebruikte stoffen worden handgemaakt in Italië en nauwkeurig afgewerkt. De kleding blinkt uit in prachtige stoffen, zoals zijde en mooie details: Ideaal voor feestelijke gelegenheden zoals een bruiloft!

De nieuwe collectie van La stupenderia biedt voor deze zomer bijvoorbeeld een hip plisséjurkje met korte mouwtjes en een neon ceintuur in roze of geel. De trendy neonaccenten komen ook terug in de luchtige crèmekleurige blouse met borduursels in roze neon. Voor een bruiloft is de feestelijke witte zijden jurk een echte eyecatcher, met een tweeknoopsluiting op de rug en als finishing touch een mooie kraag met strik om de hals. De jurk is leuk te combineren met de witte gebreide bolero.

Voor Eleganza for Kids selecteert eigenaresse Shirley Staats de mooiste design kinderkleding van Franse en Italiaanse ontwerpers voor meisjes van 0 tot 7 jaar. Onlangs presenteerde de webboetiek de nieuwe zomercollectie van het Franse merk Charabia. Om ruimte te bieden aan de nieuwe collecties, is de merkensale van start gegaan, met kortingen tot wel 40% op oude zomer- en wintercollecties van de kwaliteitsmerken La stupenderia en Charabia. Bestellingen worden aangetekend verzonden en hebben op werkdagen een gemiddelde levertijd van 48 uur.

la-stupenderia-03 la-stupenderia-05 la-stupenderia-10 la-stupenderia-13cr_pe_pliss_jurk djecjibrendovinaj_15_jpg_1366584519jacquard_rok_en_cr_pe_zijden_blouse_214673_8718833

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *