Orlando Bloom en Miranda Kerr op pad met zoontje Flynn

By on October 1, 2013

Victoria’s Secret model Miranda Kerr en haar man Orlando Bloom werden afgelopen week gespot met hun zoontje Flynn bij papa op de arm. Het stijlvolle drietal vormde ondanks hun casual look toch weer een fashionstatement.

Terwijl Miranda zich verhult achter een flinke aviator en Orlando een stoere Yankees pet draagt, is zoontje Flynn Bloom de grote aandachtstrekker met zijn stoere pilotenjack. Wat vind jij van deze family look?

Schermafbeelding 2013-09-25 om 17.04.16 Schermafbeelding 2013-09-25 om 17.04.28

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *