Vind leuke winkeltjes met shopping app Baps

By on October 18, 2013

Baps is een app waarin je op basis van merknamen de leukste shop adresjes vindt in Nederland. Je ideale kompaan tijdens een dagje shoppen dus. Maar om de app nog leuker te maken zijn er nu ook shoproutes, samengesteld door een expert. De eerste stylist-shoproute binnen winkelplatform Baps is gemaakt door Lonneke Nooteboom van Style My Day. Niet alleen op de site, maar ook in de app kun je de tips van Lonneke terugvinden bij de shoproutes.

De shoproute van Lonneke is de eerste in wat een reeks van velen moet gaan worden. Dus als je zelf even geen winkelinspiratie hebt, ga je met Baps gewoon met een virtuele vriendin op stap. Eentje met veel verstand van leuke adressen en merken dus. Je kunt zelfs een alert in stellen op je mobiel, wanneer je bij een van de winkeltjes op de shoproute in de buurt bent.

Baps is gratis verkrijgbaar voor iPhone, iPod en Android gebruikers.

Style My Day

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *