Mila en Senn worden de populairste babynamen van 2014

By on January 7, 2014

Mila en Senn zullen de populairste voornamen van 2014 worden. Dat verwacht ikbenZwanger.com, op basis van de bezoekersstatistieken van de website. Deze namen stijgen op dit moment het snelst in de lijst van populaire jongens- en meisjesnamen. ikbenZwanger.com registreert in samenwerking met Naamwijzer.nl welke voornamen het meest worden gezocht in de voornamenzoeker op beide websites.

Of de namen inderdaad als populairste uit de bus komen, is nog niet zeker. De bezoekers zijn met name zwangere vrouwen, die zoeken naar een naam voor hun nog ongeboren kind. Of zij inderdaad het vaakst kiezen voor Mila en Senn wordt begin 2015 bekend, wanneer de Sociale Verzekeringsbank (SVB) de populairste voornamen van 2014 bekendmaakt. De SVB registreert voor de kinderbijslag de persoonsgegevens van alle pasgeborenen in Nederland en weet welke voornamen ouders het vaakst kozen voor hun kindje. Jaarlijks in januari maakt de SVB bekend welke (eerste) voornamen het populairst waren in het voorafgaande kalenderjaar. Binnenkort wordt bekend welke voornamen het populairst waren in 2013.

De voornamen Mila en Senn staan overigens nog niet op de eerste plaats in de top 20 van populairste voornamen. Senn staat op de vierde plaats, Mila op de tweede. Beide namen stijgen echter zo hard in de lijst dat ze naar verwachting het populairst zijn in 2014. De huidige top 3 van populairste jongensnamen van 2013 is Finn, Martijn en Bart. Bij de meisjesnamen is de top 3 Femke, Mila en Linda. De complete top 20 van populairste jongens- en meisjesnamen is te vinden op deze pagina.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *