Week 17 Zwangerschap

By on April 22, 2013

Hoera, als het goed is heb je inmiddels een stuk minder last van misselijkheid. Dit komt omdat het hCG hormoon in je lichaam nu is vervangen door progesteron dat je lichaam week maakt. Hierdoor kun je wel last krijgen van bekkeninstabiliteit. Het goede nieuws is dat je haar en huid deze periode beginnen te stralen als nooit te voren.

Je baby wordt nu gevoelig voor omgevingsgeluiden, zoals je stem. Praat regelmatig tegen je buik zodat je baby vast aan je kan wennen. Sommige geluiden zoals bepaalde muziek of lawaai van de straat kan baby’s juist irriteren.

Veel vrouwen beginnen zich nu echt zwanger te voelen omdat ze de baby kunnen voelen. Ergens rond deze weken zul je de eerste trappeltjes van je baby beginnen te voelen. Je baby kan nu met zijn hoofdje, mond, armen, benen, vuistjes, voeten en tenen bewegen.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *