Kussen voor tussen je borsten

By on May 23, 2013

Als je tijdens of net na de zwangerschap veel last hebt van pijnlijke en zware borsten, dan is Kush misschien wel het product waar je op zoek naar bent. Kush is in wezen een rond kussentje voor tussen je borsten. Het voorkomt dat je borsten tegen elkaar aan plakken of dat je een slechte houding aanneemt in je slaap en als gevolg daarvan last krijgt van een pijnlijke rug.

De Kush wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven maar ook vrouwen die een grotere cupmaat hebben of borstimplantaten, vrouwen die op hun zij slapen en veel last hebben van rug of nekklachten. Daarnaast zou het borstenkussentje rimpels in je decolleté voorkomen.

Helaas is de Kush in Nederland nog niet verkrijgbaar. Meer informatie vind je op deze website.

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *