Susan Smit (39) zwanger van tweede kindje

By on April 22, 2013

Schrijfster Susan Smit maakt deze maand in Fab magazine bekend dat ze zwanger is van een tweede kindje. Susan (39) en haar vriend Peter verwachten de nieuwe aanwinst in het gezin eind oktober van dit jaar. In Fab magazine, dat deze donderdag verschijnt, vertelt ze hoe ze zichzelf als moeder ziet.

“We dromen over ons tweede kindje, Peter wil er wel vijf, maar ik zie dat niet zo gebeuren. Ik ben over een paar jaar te oud voor een zwangerschap, bovendien wil ik nog wel kunnen schrijven, anders word ik een vervelend mens.” Verder vertelt Susan dat mensen van vroeger verbaasd zijn dat ze moeder is geworden: “Laatst kwam ik een jeugdvriendin tegen, die wist niet wat ze hoorde, ze dacht dat ik niet geschikt was voor het moederschap.”

En over het verbergen van haar zwangerschap: “De laatste weken op de rode loper hield ik altijd mijn tasje voor mijn buik en droeg ik enorme wijde jurken. Wel had ik altijd een big smile.”

Het nieuwe nummer van Fab ligt a.s. donderdag 25 april in de winkel.

Foto: Nico Kroon

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *