Pantone Geboortekaartjes: Geef je baby een kleurtje!

By on April 17, 2013

Zijn papa en mama een beetje creatieve types? Dan zijn deze Pantone geboortekaartjes misschien wel wat voor jullie. Welke kleur past er het beste bij jullie kindje? Of misschien de naam van de kleine?

Zoek een kleurtje uit en deze designer maakt ze in elk geval voor je, ze is te vinden op Etsy. Zelf het design namaken kan natuurlijk ook, voor een beetje creatief is dat niet al te moeilijk..

il_570xN.371518142_kmgs il_570xN.371527867_1qwe

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *