Inspirerende Wedding invites

By on April 17, 2013

Via Pinterest vonden wij deze ontzettend mooie uitnodigingen voor een bruiloft, in romantisch roze. Het design is ook makkelijk door te vertalen naar een geboortekaartje. In Nederland kan het wel lastig zijn om een goede letterpress drukkerij te vinden, maar als je goed zoekt online zijn er nog wel een aantal te vinden. Het is ook een leuk idee om je eigen postzegels te ontwerpen als je de wedding invites (of geboortekaartjes) verstuurd. Dit kan online op de website van Post NL.

Het design van deze kaartjes is gemaakt door MaeMae Paperie, lettertypes door Betsy Dunlap en fotografie door Wing Ta.

maemae_paperie_dieter_09 maemae_paperie_dieter_05 maemae_paperie_dieter_02 mae

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *