Infographic: Hoe ziet een gezonde zwangerschap er uit?

By on April 23, 2013

Van alles wordt tegenwoordig een infographic gemaakt, zelfs van de zwangerschap! Een infographic is een visuele weergave van een hoop informatie die je bijvoorbeeld bij een artikel of krantenbericht kunt plaatsen om lezers snel op de hoogte te brengen.

In onderstand voorbeeld is gepoogd de zwangerschap zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen: Van bevruchting tot geboorte: Waar moet je de komende 9 maanden allemaal aan denken? Best een handig overzicht eigenlijk voor wie even de korte samenvatting wil doornemen:

infographic-van-een-gezonde-zwangerschap

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *