Bekende Nederlanders steken handen uit de mouwen bij lokale goede doelen

By on June 20, 2013

Van het opknappen van de kleedkamers van een voetbalclub, tot het inpakken van kledingpakketten. Lange Frans, Tanja Jess, Gigi Ravelli en Jochem van Gelder gingen vandaag aan de slag bij lokale goede doelen in Nederland als ambassadeur voor één dag namens Stichting Specsavers Steunt. De bekende ambassadeurs staken vandaag samen met vrijwilligers van de lokale initiatieven hun handen uit de mouwen.

De afgelopen maand maakten lokale goede doelen die financieel gesteund worden door Stichting Specsavers Steunt kans op de hulp uit bekende hoek door deel te nemen aan de ‘Win een ambassadeur’-actie. De stichting wil hiermee aandacht vragen voor het werk van lokale goede doelen en het belang van de inzet van vrijwilligers voor deze lokale initiatieven.

“Lokale goede doelen doen fantastisch werk en dat kan alleen dankzij de inzet van vrijwilligers. Ik heb hier ontzettend veel bewondering voor en ben blij dat ik vandaag mijn steentje bij kan dragen namens Stichting Specsavers Steunt”, aldus Tanja Jess die vanmiddag langs gaat bij Stichting Babyspullen in Alkmaar.

Lange Frans ging vandaag aan de slag met Scoutinggroep De Zwervers in Assen, Gigi Ravelli stak haar handen uit de mouwen voor VV Zwanenburg en Stichting De Hei uit Venray kon rekenen op de inzet van Jochem van Gelder.

Specsavers richtte in 2010 Stichting Specsavers Steunt op om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren de Specsavers-winkels automatisch een vast bedrag aan de stichting. Na een jaar sparen schenkt elke winkel het bijeen gebrachte geldbedrag aan één of twee goede doelen of initiatieven die de lokale samenleving ten goede komen. Daarnaast gaan medewerkers van Specsavers-winkels tijdens de ontmoetingsdagen één keer per jaar langs bij de goede doelen die zij steunen om een helpende hand te bieden.

01. Win Ambassadeur Specsavers 02. Win Ambassadeur Specsavers

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *