Infographic: Zwangerschap Week voor Week

By on April 29, 2013

Vorige week plaatsten we al een handige infographic over het globale verloop van je zwangerschap en waar je daarbij allemaal aan moet denken. Onderstaande visualisatie laat juist zien hoe de baby zich tijdens je zwangerschap ontwikkeld en wat dit doet met je lichaam.

De infographic behandelt niet elke week van je zwangerschap maar springt steeds met een aantal weken vooruit. Toch geeft het een aardig overzicht van wat er allemaal in je lijf gebeurt. Voor een gedetailleerd overzicht van wat er elke week precies gebeurt kijk je in ons Week-tot-Week overzicht van de zwangerschap.

zwangerschap-week-voor-week

About Redactie

KnockedUp.nl is een online magazine voor (aanstaande) mama's & papa's. Ons redactieteam schrijft over alles wat je maar wilt weten op gebied van zwanger worden, zwangerschap, fashion, celebs, gezin, relatie, tips & advies. Volg ons ook op Twitter en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *